Patar Patar Pan Ke Danti | Khesari Lal Ka Gana & Lyrics

Patar Patar Pan Ke Danti

Patar Patar Pan Ke Danti

Patar Patar Pan Ke Danti:- भोजपुरी गाना ‘पनिया के धार’ का विडियो यूट्यूब पर रिलीज किया जा चुका है। गाने को राकेश मिश्रा और प्रियंका सिंह ने गाया है। गाने के बोल पंकज तिवारी ने लिखे हैं। गाने को संगीत गोविंद ओझा ने दिया है।

Patar Patar Pan Ke DantiVideo of 'Patar Patar Paan's Dunty' is making a splash on YouTube

खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह की लोकप्रियता का अंदाजा इसी बात से लगाया जा सकता है कि इसे अभी तक  30M+ से ज्यादा व्यूज मिल चुके हैं. इस भोजपुरी वीडियो सॉन्ग को एंटर 10 म्यूजिक भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर रिलीज किया गया है. खेसारी और प्रियंका का यह गाना यूट्यूब पर ट्रेंड कर रहा है.

Video of 'Patar Patar Paan's Dunty' is making a splash on YouTube

 

Read More:- खेसारी लाल यादव की फिल्म ‘मेहंदी लगा के रखना 3’ बॉक्स ऑफिस पर हुई रिलीज

खेसारी लाल यादव  भारत के प्रसिद्ध भोजपुरी गायक और अभिनेता हैं. उनका कोई भी भोजपुरी गाना रिलीज होते ही धमाल मचा देता है. अब खेसारी का यह सॉन्ग भी फैन्स को काफी पसंद आ रहा है. इस वीडियो में भोजपुरी किंग खेसारी प्रियंका सिंह  के साथ नजर आ रहे हैं. भोजपुरी सिनेमा  के सुपरस्टार खेसारी लाल यादव का यह सॉन्ग होली के मौके पर रिलीज हुआ है.

Video of 'Patar Patar Paan's Dunty' is making a splash on YouTube

Read More:- Muswe Jaisan Bolhab Ho Bhojpuri Song From Bhag Khesari Bhag Movie

Patar Patar Pan Ke Danti Lyrics

Patar Patar Pan Ke Danti Lyrics in English

Thik Naikhe Bujhat Tohar Niyat

Dubi Mari Ke Bada Pani Piyat

Aa Thik Naikhe Bujhat Tohar Niyat

Dubi Mari Ke Bada Pani Piyat

 

Kuchh Kari Bujhata Najariya Ho

Najariya Ho Najariya Ho

Patar Patar Paan Ke Danti

Patare Kamariya Ho

Patar Patar Paan Ke Danti

Patare Kamariya Ho

Patar Patar Paan Ke Danti

 

Jawani Me Julum Kailu

Chumawo Dulum Kailu

Jawani Me Julum Kailu

Chummawo Dulum Kailu

 

Jhuthe Bada Lariail

Chhuti Jai Chhariyail

Bera Gire Da Hokhe Da Anhariya Ho

Anhariya Ho Anhariya Ho

 

Patar Patar Paan Ke Danti

Patare Kamariya Ho

Patar Patar Paan Ke Danti

Patare Kamariya Ho

Patar Patar Paan Ke Danti

 

Satawelu Hatawelu

Bina Khaile Bhagawelu

Satawelu Hatawelu

Bina Khaile Bhagawe Lu

 

Kahe Bada Pagalail

Lage Naikhe Bhetail

Kawan Naya Pa Dhailas Bemariya Ho

 

Patar Patar Paan Ke Danti

Patare Kamariya Ho

Patar Patar Paan Ke Danti

Patare Kamariya Ho

 

Patar Patar Pan Ke Danti Lyrics in Hindi

ठीक नईखे बुझात तोहर नियत

डुबी मारी के बाड़ा पानी पियत

आ ठीक नईखे बुझात तोहर नियत

डुबी मारी के बाड़ा पानी पियत

 

कुछू करी बुझाता नज़रिया हो

पातर पातर पान के डंटी

पातरे कमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

पातरे कमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

 

जवानी में जुलुम कईलु

चुमवो दुलुम कईलु

जवानी में जुलुम कईलु

चुमवो दुलुम कईलु

 

झूठों बाड़ा लारियाईल

छुटी जाई छारियाईल

बेरा गिरे द होखे द अन्हरिया हो

 

पातर पातर पान के डंटी

पातरे कमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

पातरे कमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

 

सटावेलु हटावेलु

बिना खईले भगावेलु

सटावेलु हटावेलु

बिना खईले भगावेलु

 

काहे बाड़ा पगलाईल

लागे नईखे भेटाईल

कवन नाया प धईलस बेमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

पातरे कमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

पातरे कमरिया हो

पातर पातर पान के डंटी

Patar Patar Pan Ke Danti Khesari Lal Ka Gana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 13 =