Maai Ke Chunariya Lyrics | Pawan Singh Bhakti Song 2023

0

Maai Ke Chunariya Lyrics:-कबो आरा में उड़े कबो बलिया में उड़े कबो काशी में लहराए, कबो छपरा में उड़े कबो भभुआ में उड़े कबो बक्सर में फहराए, कबो आरा में उड़े कबो बलिया में उड़े कबो काशी में लहराए, कबो छपरा में उड़े कबो भभुआ में उड़े कबो बक्सर में फहराए,

Maai Ke Chunariya Lyrics

Maai Ke Chunariya Lyrics

कबो आरा में उड़े कबो बलिया में उड़े कबो काशी में लहराए,
कबो छपरा में उड़े कबो भभुआ में उड़े कबो बक्सर में फहराए,
कबो आरा में उड़े कबो बलिया में उड़े कबो काशी में लहराए,
कबो छपरा में उड़े कबो भभुआ में उड़े कबो बक्सर में फहराए,
जेने बा सेवका ओने देखs बघवा मुड़े
माई के चुनरिया आकाश उड़े
आकाश उड़े,
माई के चुनरिया आकाश उड़े
आकाश उड़े,

Music~~~~~~~~~~~

लाले लाल डोलिया हो देवतन के टोलिया हो बनल बा कहार
सोभे चुनरी के अजबे सिंगार अईसे लागे मोहाईल संसार
आईल भक्ति के सगरो बहार तीनो लोकवा में होला जय जयकार
कबो गया में उड़े कबो पटना में उड़े कबो रांची में लहराए
कबो टाटा में उड़े कबो बेतिया में उड़े कबो देवरिया में फहराए
सगरे पंडलवा घूमी घूमी सेवका से जोड़े
हs तs, माई के चुनरिया आकाश उड़े
आकाश उड़े,
अरे, माई के चुनरिया आकाश उड़े
आकाश उड़े,

Music~~~~~~~~~~~

बाजेला पैजनिया हो सुने सारी दुनिया हो आईल नवरात
चूड़ी खन खन करे दसों हाथ चाहे दिन होखे होखे चाहे रात
सभे देवता बा मईया के साथ कही महिमा के हम कथी बात
कबो कोलकत्ता उड़े कबो मुंबई उड़े कबो दिल्ली में लहराए
कबो गोरखपुर कबो मिर्जापुर कबो गाजीपुर फहराए
विनय पवनवा भक्ति के दरिया में बुड़े
माई के चुनरिया आकाश उड़े
आकाश उड़े,
हां हां हां, माई के चुनरिया आकाश उड़े
आकाश उड़े,

 

Maai Ke Chunariya Lyrics

Kabo Ara Me Ude Kabo Baliya Me Ude Kabo Kashi Me Lahraaye
Kabo Chhapra Me Ude Kabo Bhabhua Me Ude Kabo Buxar Me Fahraaye
Kabo Ara Me Ude Kabo Baliya Me Ude Kabo Kashi Me Lahraaye
Kabo Chhapra Me Ude Kabo Bhabhua Me Ude Kabo Buxar Me Fahraaye
Jene Ba Sevka One Dekha Baghwa Mude
Maai Ke Chunariya Aakash Ude
Aakash Ude,
Maai Ke Chunariya Aakash Ude
Aakash Ude,

Music~~~~~~~~~~~

Laale Laal Doliya Ho Devtan Ke Toliya Ho Banal Ba Kahaar
Sobhe Chunari Ke Ajabe Singaar Aaise Laage Mohail Sansaar
Aail Bhakti Ke Sagaro Bahar Tino Lokawa Me Hola Jay Jaykaar
Kabo Gaya Me Ude Kabo Patna Me Ude Kabo Rachi Me Lahraaye
Kabo Tata Me Ude Kabo Betiya Me Ude Kabo Devariya Me Fahraaye
Sangare Pandalwa Ghumi Ghumi Sevka Se Jode
Ha Ta, Maai Ke Chunariya Aakash Ude
Aakash Ude,
Are, Maai Ke Chunariya Aakash Ude
Aakash Ude,

Music~~~~~~~~~~~

Bajela Paijaniya Ho Sune Sari Duniya Ho Aail Navraat
Chudi Khan Khan Kare Dasho Hath Chahe Din Hokhe Hokhe Chahe Raat
Sabhe Devta Ba Maiya Ke Sath Kahi Mahima Ke Hum Kathi Baat
Kabo Kolkatta Ude Kabo Mumbai Ude Kabo Delhi Me Lahraaye
Kabo Gorakhpur Kabo Mirzapur Kabo Ghazipur Fahraaye
Vinay Pawanawa Bhakti Ke Dariya Me Bude
Mai Ke Chunariya Aakash Ude
Aakash Ude,
Ha Ha Ha, Mai Ke Chunariya Aakash Ude
Aakash Ude,

RECENT POSTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =